June 24, 2019, 05:19:50 pm
Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email
News: Donate button moved
to navigation bar

PSO-HACK



Author Topic: how do I make the "PSO Trainer" work with English tweaker  (Read 1642 times)

Offline Goku RD

  • Donator
  • Member
  • *
  • Posts: 5
  • Reputation: +0/-0
how do I make the "PSO Trainer" work with English tweaker
« on: July 29, 2017, 10:28:09 pm »
hello everyone
 is there any way to use English translate using PSOTrainer?
i cant understand anything on the game with out it
« Last Edit: July 29, 2017, 10:32:32 pm by Goku RD »

Offline susahnamanya

  • Donator
  • Member
  • *
  • Posts: 12
  • Reputation: +0/-0
Re: how do I make the "PSO Trainer" work with English tweaker
« Reply #1 on: July 30, 2017, 03:53:55 am »
Use manual english patch from here https://pso2.acf.me.uk/Manual/. Put it on your pso2_bin\data\win32 folder.

Then on sega splash screen, go to settings tab on trainer, plugins from tweaker should be there, load it all except telepipe.

Offline CHURU

  • Donator
  • Member
  • *
  • Posts: 5
  • Reputation: +0/-0
Re: how do I make the "PSO Trainer" work with English tweaker
« Reply #2 on: September 28, 2017, 01:27:46 am »
oh yay thanks so much now i can use it with ease  ;)

Offline susahnamanya

  • Donator
  • Member
  • *
  • Posts: 12
  • Reputation: +0/-0
Re: how do I make the "PSO Trainer" work with English tweaker
« Reply #3 on: September 28, 2017, 03:34:31 am »
Actually I'm using this way now:
https://pso-hack.com/index.php?topic=2766.0

Offline raize1

  • Donator
  • Member
  • *
  • Posts: 7
  • Reputation: +0/-0
Re: how do I make the "PSO Trainer" work with English tweaker
« Reply #4 on: June 17, 2018, 09:38:34 am »
Then on sega splash screen, go to settings tab on trainer, plugins from tweaker should be there, load it all except telepipe.
what if I'm from the banned country? Does the trainer has its own proxy or something like that to help banned IP to play pso2?

Offline susahnamanya

  • Donator
  • Member
  • *
  • Posts: 12
  • Reputation: +0/-0
Re: how do I make the "PSO Trainer" work with English tweaker
« Reply #5 on: June 19, 2018, 04:11:30 am »
Yes, the trainer has proxy. Check it on trainer's launcher.

Offline bamboo007

  • Donator
  • Member
  • *
  • Posts: 6
  • Reputation: +0/-0
Re: how do I make the "PSO Trainer" work with English tweaker
« Reply #6 on: June 19, 2019, 01:12:03 am »
Is the trainer not usable with the Tweaker?

 

© 2012-2019 PSO-HACK.COM
Designed by carbon
| SMF © 2017, Simple Machines